(+34) 877 66 14 38 | (+34) 655 60 30 21

config

 

Al Parc Ecohistòric del Pont del Diable s'organitzen diferents activitats i experiències relacionades amb el món del vi.

Es tracta de posar en valor el vi català a través de la realització de tastos que combinen un maridatge molt especial tot fusionat el coneixement de vins catalans i els ímputs més importants del parc: el jardins romàntics, la natura i el monument de l'aqüeducte de les Ferreres. Per fer-ho proposem una experiència enoturística que permet fer un #ViuelPontdelDiable maridat amb vins i mosts.

Un dels eixos centrals d'aquestes activitats és fer arribar a tothom (grans i petits) l'essència del món del vi i la seva vinculació al territori, la cultura i el patrimoni. Per fer-ho, criem totalment necessari, posar en valor els productes Km 0 i del territori, i per tant els que van vinculats al context territorial del Parc Ecohistòric del Pont del Diable de Tarragona. En aquest sentit, donem prioritat a la divulgació i coneixement dels vins relacionats amb el territori vitivinícola de la DO Tarragona, així com als productes que es treballen i elaboren des de la Universitat Rovira i Virgili.

Consulteu el calendari de la nostra web i animeu-vos a viure una experiència diferent i a fer un tast sota els peus d'un dels monuments representatius del conjunt monumental de la Tarraco romana pensat en diferents formats i on també hi poden participar els més petits amb tastos de most.

 http://www.dotarragona.cat/noticia.php?id=200