(+34) 977 26 40 74 | (+34) 655 60 30 21

config

Educació infantil

  

SORTIDA DE MIG DIA

On els infants, a partir d’un conte, descobriran els sorprenents jardins romàntics, la vegetació mediterrània i l’aqüeducte de les Ferreres. L’aprenentatge, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques una activitat molt complerta i participativa. A més a més descobriran la llegenda del Pont del Diable.

SORTIDA DE DIA SENCER

On els infants, a partir d’un conte, descobriran els  sorprenents jardins romàntics, la vegetació mediterrània i l’aqüeducte de les Ferreres. L’aprenentatge, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques una activitat molt complerta i participativa. A més a més descobriran la llegenda del Pont del Diable. 

Hi ha la possibilitat que el centre esculli fer un taller o dinàmica al llarg del matí, a triar segons la temàtica que es vulgui treballar (medi natural, jardins romàntics, aqüeducte de les Ferreres i aigua).

El taller de la tarda podrà ser o bé més tranquil i manipulatiu o bé més actiu a través de diferents dinàmiques i jocs pel Parc.

Alguns exemples d'activitats que es poden treballar són:

 

Temàtica: medi natural

Elaboració d’un mural de diferents elements que un esquirol ens haurà ajudat a recol•lectar per diferents espais del Parc (branques, pinyes, fulles de pi, ...).

Llegeix més...

Temàtica: història

Taller on, mitjançant un dibuix, cada infant dóna color a l’aqüeducte que hauran visitat, utilitzant elements geològics trobats als peus del Pont del Diable.

Llegeix més...

Temàtica: jardí romàntic

Realització d'una dinàmica activa on els infants i els seus sentits seran els protagonistes de l'activitat, per tal de descobrir els jardins romàntics.

Llegeix més...

Temàtica: aigua

Els infants, a partir de dinàmiques d’aigua, aprendran moltes coses sobre el Pont del Diable i la seva relació amb l’aigua. Posteriorment, podran elaborar una titella d’una gota d’aigua com a element protagonista dels diferents jocs.

Llegeix més...