(+34) 977 26 40 74 | (+34) 655 60 30 21

config

Cicle mitjà

 

SORTIDA DE MIG DIA

On els alumnes, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques actives i d’interacció, descobreixen els sorprenents jardins romàntics, el motiu de la seva creació, característiques i curiositats, algunes varietats i estratègies de les espècies mediterrànies, i les característiques, història i funció del Pont del Diable.

SORTIDA DE DIA SENCER

On els alumnes, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques actives i d’interacció, descobreixen els sorprenents jardins romàntics, el motiu de la seva creació, característiques i curiositats, algunes varietats i estratègies de les espècies mediterrànies, i les característiques, història i funció del Pont del Diable

El taller de la tarda podrà ser o bé més tranquil i manipulatiu o bé més actiu a través de diferents dinàmiques i jocs pel Parc.

Alguns exemples d'activitats que es poden treballar són:

 

Temàtica: medi natural

Elaboració d’una flor molt aromàtica, a partir de la reutilització de retalls de cartró i roba i plantes aromàtiques que els alumnes hauran trobat pel Parc.

Llegeix més...

Temàtica: jardí romàntic

Elaboració d’un herbari a partir de la explicació de diferents espècies vegetals a la zona.

Llegeix més...

Temàtica: història

Activitat en la què els alumnes entenen el procés pel qual es formen els fòssils i n’elaboren un de forma simbòlica.

Llegeix més...

Temàtica: esport i aventura

A partir d’un joc de pistes, els alumnes hauran de resoldre una sèrie d’incògnites amb les què aprendran conceptes sobre la història romana a Tarraco, tot incentivant l’activitat física.

Llegeix més...

Temàtica: aigua

A través d’una gimcana, els alumnes hauran de fer un circuit de descoberta pels voltants del Pont del Diable, i treure l’entramat d’algunes de les qüestions que hauran de respondre sobre temes de l’aigua de fa més de 2000 anys. Ambientats amb aquest paisatge que té tant a veure amb el món de l’aigua, la gimcana permetrà que els alumnes aprenguin, d’una manera molt participativa, conceptes sobre l’aigua que arribava a Tarraco.

Llegeix més...