(+34) 977 26 40 74 | (+34) 655 60 30 21

config

 

El passat divendres dia 10 d’octubre i en el marc del Dia del Voluntariat Telefónica, 50 voluntaris de Telefónica van eliminar recobriment vegetal de l'espècie ailant (Ailanthus altissima) en un àmbit del Barranc del Arcs del Parc Ecohistòric del Pont del Diable.

La presència d'aquesta espècie suposa, sobre la vegetació autòctona del parc, una pèrdua clara de la biodiversitat, desplaçánt els hàbitats de la vegetación potencial del parc que s’associa clarament a la vegetación mediterrània.

El Dia del Voluntariat Telefónica se celebra amb l'objectiu de donar a conèixer el programa de voluntariat corporatiu Voluntaris Telefónica. L'objectiu és el d'implicar els empleats interessats a participar en accions per millorar la qualitat de vida i el benestar dels col·lectius més necessitats o per protegir els ecosistemes i el medi ambient.

L'activitat va ser organitzada per Limonium (membre de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) amb la col·laboració de l'empresa MedForLife Commication, juntamente amb la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, de la qual cal agair el seu suport logístic.