(+34) 977 26 10 87 | (+34) 655 60 30 21

config

noticies

Des de Limonium, empresa tarragonina amb més de vint anys com a experiència de consultoria i gestió mediambiental, hem preparat un document amb el que entenem que han de ser les nostres prioritats d'actuació en el futur, a partir de les lliçons que ens dóna la crisi causada pel Covid-19. El progrés ha de passar per un nou diàleg amb la natura, un desenvolupament més sostenible i harmònic i un major èmfasi en els elements saludables i en el coneixement.

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable ha de ser un laboratori de totes aquestes idees.

Podeu descarregar-vos el document sencer aquí.

El servei de bar i restaurant de la Casa del Guarda del Parc Ecohistòric del Pont del Diable de Tarragona torna a arrencar aquest diumenge 17 de maig. La Casa del Guarda ofereix la possibilitat de gaudir d’un entorn natural i saludable, ideal per la dinàmica de desconfinament progressiu que vivim ara mateix.

De moment, l’horari d’atenció serà de divendres a diumenge de les 10 a les 15 hores. Es podrà consumir tant a la terrassa de la Casa del Guarda com recollir encàrrecs per endur a casa o menjar a l’aire lliure en qualsevol punt de la finca. Plats combinats a partir de 7,50 euros. Cal reservar o fer l’encàrrec al telèfon 675 85 37 22.

Igualment, en la fase 1 del desconfinament ja es permeten activitats de turisme actiu a l’aire lliure, de manera que ja es poden fer visites guiades al parc, en grups de fins a deu persones. Podeu fer la reserva al telèfon 655 60 30 21.

I, sobretot, recordeu: “keep calm and visit safely el Pont del Diable”

 

 

 

Ja podeu fer una visita virtual al monument de l'aqüeducte de les Ferrers a través de la plataforma de Street View de gooble a través d'aquest enllaç

http://tinyurl.com/m4254yw  Recordem que podeu conèxer sobre el terreny el monument de l'aqüeducte (pont del diable ) i el seu context a l'entorn del Parc Ecohistòric del Pont del Diable a través de les visites guiades que fem del #ViuelPontdelDiable:

visites guiades, el viuelpontdeldiable en família o les nits de lluna plena

consulteu 

http://www.pontdeldiabletarragona.com/viuelpontdeldiable/visita-guiada-pont-del-diable.html